Liverpool by night

Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det är väl sällan saker och ting blir det? Tanken var ju att vi skulle träffa Ryan och några av hans kompisar, men kompisarna hade tydligen annat för sig, så vi fick samla ihop ett 'nytt' gäng. Så fort vi bestämt oss för att vi skulle gå ut ringde jag Natalie och bjöd med henne, och hon tog med sig en tjejkompis, så vi blev fem stycken i slutändan. Inte illa för en impulsgrej!

Det blev varsin drink på Hannah's Bar innan vi drog vidare till ett betydligt lustigare ställe - en bar som specialiserar sig på Tequila, där alla möjliga tequilasmaker finns att välja bland. Natalie och Christina tog ett par shots var i bärsmaker, och själv valde jag en med kaffe- och en med kokosnötsmak. Jag hoppades att kaffesmaken skulle dölja tequilasmaken, men jag kunde inte haft mer fel... den var vidrig! Kokostequilan var däremot helt ok ;)

Vi avslutade kvällen i Natalies korridor där vi satt och snackade till tretiden. Vi hade jättetrevligt, helt klart något att göra om ifall tillfälle ges! Till och med jag, som inte är så mycket för att festa, är riktigt imponerad av Liverpools nattliv. Hade man bara haft pengar och tid hade man kunnat gå ut varje kväll i veckan utan problem - det händer alltid något i den här staden...

Någonstans i centrala Liverpool^^

Svårt att ta bild när man går... Ryan, John och jag

Christina och Natalie

Ryan

Jag och Natalie

John och jag

Christina och Natalie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0