Gårdagen

Igår köpte vi varsin dagsbiljett till Arriva-bussarna här och åkte runt en del i stan. Först åkte vi ner till T.J. Hughes och köpte en pytteliten dammsugare och en heater. Välisolerade hus är uppenbarligen inget britterna är intresserade av att ha, så istället säljs det olika typer av värmegrejer lite varstans. Det  finns givetvis element i vårt hus, men de är avstängda så här års, så det är iskallt i hela huset! Men heatern värmer upp bra. Har man på den i en kvart, tjugo minuter blir det riktigt behaglig värme i rummet :)

Vi åkte alltså tillbaka hem och lämnade våra nyinköpta prylar, och sen tog vi bussen ner till Liverpool One. Jag köpte frimärken, och vi åt varsin pasty till mellanmål. Jag tog en cheese & onion och John en chicken, men de var inte särskilt goda. Hemma i Sverige brukar ju piroger vara gjorda med pizzadeg eller liknande, men här är det mer wienerbröd-stuk på degen. Men det var kul att testa eftersom de alltid äter det i Two Pints of Lager and a Packet of Crisps...

Det blev fika på Costa innan vi åkte hem till Kensington igen:


Blåbärsmuffin och stor cappucino

 

 

Kayleigh (en utav våra housemates) och hennes pojkvän hade fått igång tv:n, så vi satt i vardagsrummet och snackade med dem på kvällen. Städade och plockade i ordning i rummet gjorde vi också, så nu börjar det  äntligen bli trivsamt där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0